Zoran Vulić, trener Splita: Po meni, Zagreb ovoga trenutka igra najljepši nogomet u Hrvatskoj

Četvrtak, 12. ožujka 2015. 17:30 Napisao/la  Ivan Jelić

Petak (18): Zagreb - Split. Oni imaju svoje adute, ali mi se želimo vratiti neporaženi, a ukoliko nam se ukaže priliku pobijedit ćemo, kaže trener Splita uoči utakmice

Nogometaši RNK Splita će sutra u Zagrebu od 18 sati igrati utakmicu 25. kola MaxTV 1.HNL. Evo što je rekao strateg 'crvenih' Zoran Vulić uoči te utakmice.

- Za mene je svaka utakmica ista, igramo protiv momčadi koja ima krizu rezultata, ali ne i krizu igre. Sastav je to koja po meni igra najljepši nogomet u Hrvatskoj - započeo je Vulić.

Medić i njegov stožer se odlučio, mogli bismo reći za jedan pionirski potez u Hrvatskoj ove zime - igrači su trenirali cijelu zimsku pauzu.

- To je apsolutno dobra stvar, tako je gospodin Medić odredio i mislim kako je to pozitivan put jer dati igraču mjesec i pol dana slobodno je pogrešno. Razmišljam o tome u sljedećim godinama.

Bio je pun hvale za momčad Dražena Medića, koja je opasno prijetila i Dinamu na Maksimiru.

- Napravili su Medić i Kopić odličnu momčad, a nije moje da u to ulazim čija je zasluga. Pokazali su se kao respektibilna momčad koja svakoga može nadigrati i pobijediti - kazao je Vulić, te nastavio.

- Oni imaju svoje adute, ali mi se želimo vratiti neporaženi, a ukoliko nam se ukaže priliku pobijedit ćemo.

Kakvo je zdravstveno stanje momčadi?

- Imamo Blagojevića i Woona koji su ozlijeđeni, Rog se priključio kao i Vrgoč. Šteta što stalno netko nedostaje, ali momci rade dobro. Rog je u nekim kombinacijama, ali hoće li početi u prvoj postavi to ćemo vidjeti. Mi znamo što nam donosi ovaj tjedan i ona će odrediti našu sezonu - zaključio je Vulić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.