Zoran Vulić: Pobjeda protiv Zagreba je dokaz da smo radili dobro, rezultat je morao doći

Subota, 14. ožujka 2015. 14:12 Napisao/la  SC

 Teško je komentirati suđenje nakon utakmice, treba pogledati snimku, kaže Vulić


Split je u Kranjčevićevoj stigao do druge uzastopne prvenstvene pobjede, s igračem više slavili su pogocima Mršića i Bagarića:

- Bila je ovo vrlo zahtjevna utakmica, težak teren koji je možda više odgovarao nama, ali u konačnici smo sasvim zasluženo došli do pobjede. Nakon njihovog isključenja pametno smo doveli utakmicu do kraja, a Zagreba nam je praktički samo jednom zapucao na gol. Iako su imali igrača manje, oni su za mene i dalje ekipa koja igra najljepši nogomet u Hrvatskoj, stoga je veliki uspjeh svesti ih na samo jedan udarac. Teško je komentirati suđenje nakon utakmice, treba pogledati snimku. Mislim da je moj vratar bio prije na lopti nego Boban, ali opet ponavljam, treba pogledati snimku pa procijeniti, kaže trener Zoran Vulić.

Split u srijedu igra kup-utakmicu protiv Zadra u Stanovima, rezultat 1:0 iz prve utakmice nije neka prednost...

- Pobjeda protiv Zagreba je dokaz da smo radili dobro, rezultat je morao doći kad tad, ali već danas je moramo zaboraviti. Pred nama je Zadar, utakmica u kojoj pišemo povijest kluba i moramo učiniti sve da se plasiramo u polufinale. To su utakmice u kojima igraš na rezultat, sasvim drukčije od prvenstvenih i tako ćemo je shvatiti, rekao je Vulić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.