Zoran Vulić: Pamić od anonimaca uvijek napravi dobre igrače, Tudor je jedan od najboljih trenera

Četvrtak, 05. veljače 2015. 18:06 Napisao/la  Ivan Jelić

U jesenskom dijelu prvenstva Istra je od šest bodova protiv Splita osvojila četiri, spremni smo za promjenu te tradicije, kaže Vulić uoči utakmice protiv Istre u petak

Trener Splita Zoran Vulić najavio je utakmicu protiv Istre 1961, koja je na rasporedu u petak u Parku mladeži.

- Uvijek je teško protiv Istre. U jesenskom dijelu prvenstva Istra je od šest bodova protiv Splita osvojila četiri. Može se reći da su neugodni za splitske klubove. Međutim, spremni smo za zaokret i promjenu te tradicije. Rekao bih da je trener Igor Pamić čarobnjak, koji od anonimaca uvijek napravi dobre igrače. Mi imamo dobru momčad, ali i samo četiri pobjede u jesenskom dijelu prvenstva, odgovara nam samo pobjeda. Morat ćemo riskirati i igrati napadački. Imamo kvalitetu, ali valja napomenuti da su nam otišla trojica igrača, Dujmović, Vojnović i Glumac. Praktički smo bez tri stopera, jer nema Glumca i Galovića koji su bili standardni u prvom dijelu, a ni Vrgoča. Nogomet počinje od obrane, a temelj nje je u radu. Napad je talent, ali obrana je rad, kaže Vulić.

Prvi puta će zajedno igrati stoperski par Barbarić - Majstorović:

- Dvojica stopera se moraju poznavati, ali ne priznajem nikakav alibi. Dobro bi nam došao još jedan iskusan stoper, imamo na tim pozicijama jednog 17-godišnjaka i jednog 21-godišnjaka (Mikulić i Majstorović, op. p.), a Galović je s 22 godine također mlad, govori Vulić.

Vulić je rekao i što misli o Tudorovu odlasku iz Hajduka.

- Žao mi je što se to događa u klubu u kojemu sam proveo mladost. To je sigurno šok za navijače. Mogu reći da je Tudor napravio odličan posao. Za mene je bio i ostao jedan od najboljih mladih trenera u Hrvatskoj, zaključio je Vulić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.