Zoran Mamić, trener Dinama: U Puli ćemo istrčati u najjačem sastavu i od prve minute igrati na pobjedu

Subota, 23. svibnja 2015. 18:17 Napisao/la  SC

 Znamo koliko je njima ova utakmica važna i što mogu dobiti u slučaju pozitivnog rezultata, kaže Mamić


Nogometaši Dinama u Pulu u nedjelju stižu iz Rovinja, gdje se u opuštenijoj atmosferi pripremaju za utakmicu protiv Istre 1961. Trener Zoran Mamić najavio je predzadnju utakmicu sezone.

- Osvojili smo prvenstvo i Kup, ostvarili ciljeve koje smo stavili ispred sebe, ali svejedno želimo odigrati još dvije dobre utakmice i sa stilom završiti sezonu. Imamo nekih problema s ozljedama Pivarića, Ježine i još nekih igrača, ostavili smo u Zagrebu "mlade snage", ali sigurno ćemo u Puli istrčati u najjačem mogućem sastavu i od prve minute htjeti pobjedu, kaže Mamić, koji ne može računati na Angela Henriqueza koji je otputovao u Čile.

- Svaki puta kada igramo protiv njih kažem koliko cijenim Istru, njihovog trenera Pamića i rezultate koje ostvaruje. Sigurno nam neće biti lako, u Rovinju smo pa vidimo koliko pada kiša i teren će biti mekan tako da neće biti lako igrati, ali mi želimo igrati svoju igru, nametnuti se na terenu i doći do bodova. Što se tiče borbe za ostanak, mi smo Dinamo i želimo dobiti svakoga. Naravno, to je lakše reći nego napraviti na terenu. Znamo koliko je njima ova utakmica važna i što mogu dobiti u slučaju pozitivnog rezultata. Ponavljam, Istra ima dobru momčad, bit će maksimalno motivirani i u lijepoj atmosferi na Aldo Drosini nam sigurno neće biti lako, govori Mamić

Dinamo nastavlja borvaka u Rovinju, gdje će ostati do utakmice protiv Rijeke u petak:

- Već sam rekao da imamo jako kratku pauzu pa smo upravo zbog toga odlučili zadnji tjedan sezone iskoristiti kao lagani uvod u odmor, zaključuje Mamić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.