ZORAN MAMIĆ PORUČUJE

Od danas imam posebnu misiju

Četvrtak, 20. travnja 2017. 15:45 Napisao/la  SC

Pronaći ću nekog u četvrtoj ligi koji će prijavljivati igrače Hajduka, Rijeke, Osijeka...


Zoran Mamić najavio je kampanju prijavljivanja nesportskg ponašanja  kao reakciju na postupak Gorana Kvalića iz Plomina, koji je disciplinskom sucu prijavio Soudaniju zbog udaranja igrača Lokomotive. Jedino je važno da prijavu podnese član HNS-a:

- Ne znam vodim li se još kao član Hrvatskog nogometnog saveza... Ali nema veze, od danas imam posebnu misiju. Dakle, imam mnogo poznanika i prijatelja u hrvatskom nogometu, mnogo igrača koje dobro poznajem. Pronaći ću nekog nogometaša u četvrtoj ligi koji će pozorno pratiti svaku utakmicu HNL-a i prijavljivati igrače Hajduka, Rijeke, Osijeka i ostalih za j...nje matere sucima, za psovanje ili bilo kakvo drugo nesportsko ponašanje. Recimo, kazat ću svom izabraniku da pripazi na Vešovića koji gotovo na svakoj utakmici spominje majku sucu, na Ristovskog koji to isto radi... Pobrinut ću se da ako bilo što primijeti uvijek nekoga prijavi. Pa da vidimo kako će to sve izgledati. Od danas će stizati mnogo prijava, vidjet ćete. Gotovo na svakoj utakmici ima nesportskog ponašanja koje suci nekad sankcioniraju, a nekad ne, rekao je Zoran Mamić za Sportske novosti.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.