Zoran Mamić: Nisam zabrinut iako je neobično da se Dinamo nalazi na 3. mjestu

Nedjelja, 25. listopada 2015. 18:44 Napisao/la  I. V.

Svjesni smo trenutka u kojemu se nalazimo, vjerujem da ćemo se brzo vratiti tamo gdje nam je mjesto, kaže Mamić


Nogometaši Dinama doživjeli su prvi poraz ove sezone u HNLu i upće prvi poraz nakon 533 dana, Rijeka je u 14. kolu pobijedila na Rujevici rezultatom 2:1.

- Čestitam Rijeci na pobjedi! Utakmica s dva različita poluvremena. U prvom smo dijelu kontrolirali utakmicu i onda svojom glupošću sve preokrenuli. U drugom dijelu Rijeke je imala veći posjed lopte, ali bez prilika. Na kraju je Rijeka iskoristila dva detalja i ja joj čestitam na pobjedi, rekao je Zoran Mamić.

Dinamo je dobro igrao protiv Olympiacosa i Rijeke, obje utakmice je izgubio:

- To je sastavni dio posla. Nekada igraš slabije i pobjeđuješ, nekada igraš dobro i gubiš. Mi smo ušli u razdoblje dobre igre, ali ne osvajamo bodove. Nije normalno da je Dinamo na trećoj poziciji, ali već se u idućem kolu sve može promijeniti. Svjesni smo trenutka u kojemu se nalazimo, vjerujem da ćemo se brzo vratiti tamo gdje nam je mjesto. Daleko je kraj prvenstva. Nemam što predbaciti igračima osim Taravelu, daju maksimum. Nisam zabrinut, nema razloga za paniku iako je neobično za Dinamo da se nalazi na 3. mjestu, naglašava Mamić.

Mamić je desetak minuta u prvom poluvremenu stajao izvan dozvoljenog prostora, na kraju mu se na središtu igrališta pridružio Matjaž Kek:

- Stajao sam tamo zato da privučem pažnju suca, htio sam mu nešto reći, a nisam mogao vikati. Kekova gesta meni je bila simpatična, inače smo u dobrim odnosima, kazao je Mamić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.