ZORAN MAMIĆ NAKON DERBIJA

Ponašanje navijača je sramota za Grad Split

Subota, 22. ožujka 2014. 18:15 Napisao/la  I. J.

- U Splitu smo uvijek doživljavali samo uvrede i poniženja. Pljuvali su nas i gađali stvarima,  rekao je trener Dinama

Nogometaši Dinama odnijeli su tri boda s Poljuda, a nakon utakmice i atmosfera je očekivano bila dijametralno suprotna u dva tabora.

- Bili smo slabi, odigrali smo loše, igrači Dinama bili su bolji i brži u svakom duelu i zasluženo su pobijedili. Jako me pogodio ovaj poraz, jako me boli, no okrećemo se obvezama koje nas čekaju i borbi s Rijekom za drugo mjesto, rekao je Igor Tudor.

- Čestitam igračima na veličanstvenoj i velikoj pobjedi. Igrači su odigrali  točno ono što smo od njih tražili. Znao sam da Dinamo uvijek pobjeđuje Hajduk kada napada visoko. Svaki put kada smo nešto kalkulirali gubili smo utakmice, rekao je Zoran Mamić kojega su novinari upitali da prokomentira ponašanje Zdravka Mamića i sukobe u svečanoj loži.

- Nisam vidio što se dogodilo. Međutim, mogu reći da sam se vratio u Dinamo prije devet godina i u Splitu smo uvijek doživljavali samo uvrede i poniženja. Pljuvali su nas i gađali stvarima od upaljača do mobitela. U loži i na terenu nikada nisam doživio toliko uvreda. Mislim da je ovo sramota za Grad Split i Hajduk koji je veliki klub i ne bi smio dopustiti da se navijači ovako ponašaju, zaključio je Zoran Mamić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.