Zoran Mamić: Čestitam Osijeku i njihovom vrataru Ivušiću na fantastičnoj utakmici

Subota, 21. studenog 2020. 19:20 Napisao/la  SC
Zoran Mamić
Zoran Mamić

Osijek je pobijedio (2:1) Dinamo u derbiju 12. kola:

- Prava, muška utakmica u kojoj se nitko nije štedio i bez obzira na dosta prekršaja, mislim da je bilo obostrano korektno. Čestitam mojoj momčadi na zasluženoj pobjedi, jer mislim da smo u globalu bili bolja momčad, iako je Dinamo imao svoje prilike, pogotovo u prvom poluvremenu koje nije iskoristio. Mislim da smo mi možda više željeli ovu pobjedu. Znali smo i da ćemo, ako ukrotimo njihov napadački trojac, doći do svojih prigoda i tako je i bilo, kazao je Nenad Bjelica, trener Osijeka.

- Čestitam Osijeku na pobjedi i njihovom vrataru Ivušiću na fantastičnoj utakmici. Nogomet se igra za golove, a mi svoje dobre prilike nismo iskoristili. Osijek je to kaznio i na kraju zasluženo pobijedio. Imali smo dosta problema u pripremi utakmice pa smo pokušali izvući najbolju varijantu i nakon prvih 15-ak minuta prvog poluvremena preuzeli smo kontrolu utakmice, imali dvije fantastične prilike. Na ovakvim utakmicama nema puno šansi i treba ih iskoristiti da bi rezultat bio pozitivan, rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.