DOGOVORENI SUKOB

Žestoka tučnjava Torcide i BBB-a kod Otočca

Srijeda, 16. travnja 2014. 17:44 Napisao/la  SC

Ukupno 104 osobe uhićene, od 20 ozlijeđenih nitko nije u životnoj opasnosti

Na autocesti A1 kod Otočca fizički su se sukobili pripadnici Bad Blue Boysa i Torcide! Od 104 uhićena navijača, nad kojima se u Otočcu i dalje provodi kriminalističko istraživanje, 57 je pripadnika Torcide, a 47 BBB-ovaca.

U tučnjavi je ukupno ozlijeđeno 20 osoba, a šest ih se još nalazi u bolnicama - dvojica su hospitalizirana u Ogulinu, jedan u Gospiću i trojica u Rijeci. Nitko nije u životnoj opasnosti.

 
U izgredu je uništeno ukupno devet vozila – tri kombija u vlasništvu torcidaša te pet kombija i jedan automobil u kojem su bili BBB-ovci. Osim toga, uništena je i rampa na naplatnim kućicama pa će protiv 104 uhićena uz kaznene prijave policija podići i niz prekršajnih za razne vrste nedjela.


 

Tučnjava se dogodila na zaustavnom traku auto ceste. Pripadnika Torcide bilo je više od Boysa, koji su teže stradali. Sukob se dogodio između Boysa, koji su putovali na utakmicu u Split i Torcidaša, koji su putovali za Zagreb na utakmicu protiv Hrvatskog dragovoljca. Obje skupine odlučile su se zaustaviti i malo protegnuti noge i ruke prije nastavka puta.

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.