Željko Sopić stručno prokomentirao poraz Rijeke u Ljubljani

Petak, 30. kolovoza 2024. 22:38 Napisao/la  SC
Željko Sopić stručno prokomentirao poraz Rijeke u Ljubljani

Željko Sopić ovako je prokometirao poraz Rijeke u Ljubljani:

- Kad se radi o Rijeci, neću komentirati. Kakav bih komentar mogao dati kad se izgubi s 0:5? Mogu kazati samo ovo: Gospoda ne cipelare ljude koji su na zemlji! Ostali? Ako ovako nastavimo, uskoro ćemo igrati pretkola protiv srednjih škola, kazao je Sopić za Sportske novosti.

- Dva su problema. Prvi je skauting, a drugi je što je u hrvatskom nogometu najvažnije igrače prodati što prije, pod svaku cijenu. Jedna momčad starta u pripreme, a druga počne u Europi. Ma, dovedi igrače za nula eura, ali neka se uigraju. Evo, da to usporedim s vašim novinarskim poslom... Ne možete dobiti Pulitzerovu nagradu ako vas netko gurne u špilju i umjesto laptopa gurne vam u ruke kredu! Problem struke? Ne znam je li problem struke, zaključio je Sopić.

Na znanje manje upućenim od Sopića u skauting i (ras)prodaju igrača Rijeke: sramotni poraz od Olimpije doživjelo je čak 10 igrača Rijeke (Smolčić, Galešić, Radeljić, Hodža, Selahi, Janković, Fruk, Pašalić, Ivanović, Ilinković), koji su prošle godine igrali u porazu (1:2) u Lilleu!


Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.