IZBJEGAO NEUGODNA PITANJA Željko Kopić nije imao vremena za presicu iako je sat vremena nakon utakmice još uvijek sjedio u autobusu na Poljudu

Srijeda, 20. travnja 2022. 23:46 Napisao/la  Toni Bilić

Dinamo je prije utakmice s Hajdukom najavio da njihov trener Željko Kopić neće doći na presicu poslije derbija, jer im se žuri otići što prije iz Splita

 

Željko Kopić
Željko Kopić

Dinamo je prije utakmice s Hajdukom najavio da njihov trener Željko Kopić neće doći na presicu poslije derbija.

Pojasnili su da žele što prije napustiti Poljud!

Autobus sa stručnim stožerom i igračima napustio je poprište najvećeg hrvatskog dvoboja više od sat vremena nakon što je završila utakmica.

Toliko o bijegu iz Splita!

Splitski novinari, koje je Kopić zbog novih neugodnih pitanje izbjegao, odradili su presicu s trenerom Hajduka Valdasom Dambrauskasom.

Dok su oni propitkivali Litavca, brojni su specijalci čuvali Dinamov autobus  u kojemu je između ostalih sjedio Kopić.

- Krenuli smo 4-3-2-1, prvo poluvrijeme je bilo ok, nismo uspjeli zabiti u nekoliko situacija. U drugom dijelu smo pokušali još petnaestak minuta s istom ekipom pa pokušati s promjenama biti ofenzivniji, ali, nismo uspjeli zabiti. Čestitike Hajduku. Bila je ovo važna utakmica, ali prvi smo i dalje na tablici i ovisimo sami o sebi. Do nedjelje imamo dovoljno vremena da se pripremimo i dođemo do tri boda, kazao je Kopić pred kamerama Arenasporta.

- Plan je bio pobijediti, ovo je treći put da smo igrali protiv Dinama, mislim da smo bili bolji od njih u tim utakmicama. Željeli smo dati sve od sebe, imali smo nekoliko scenarija u pripremi. Kako ćemo igrati ako bude 1:0, 0:1..., u drugom poluvremenu smo napravili nekoliko promjena, ali to su sve junaci, svi zajedno. Završili smo sa slomljenim nosevima, ozljedama glave... ma dečki su ostavili srce na terenu. Neću govoriti o tituli prvaka, već samo o idućoj utakmici. U posljednim minutama ove utakmice već sam počeo razmišljati o idućoj. Nećemo imati Kalinića, Livaju i još neke igrače. Fossatti je utakmicu završio sa slomljenim nosom. Koji je smisao današnje pobjede ako ne slavimo u idućoj utakmici? Sada se moramo dobro pripremiti, rekao sam igračima, moramo uživati u ovom pritisku. Do kraja sezone još imamo pet finala i finale Kupa. Pokušali smo odvratiti Dinamo od našeg gola. Modri su nas malo iznenadili na način kako su igrali, ali smo se brzo prilagodili. Ne kažem to često, ali, zaista smatram da smo bili bolja momčad, rekao je Valdas Dambrauskas.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.