Željko Kerum: Grad bi trebao zadržati 26 posto dionica Hajduka kako bi mogao kontrolirati situaciju

Petak, 23. studenog 2012. 14:47 Napisao/la  Ivan Jelić

Smatram da je problem u oporbenim političarima koji jedan put žele prodati gradske udjele, a drugi puta ne žele, rekao je Kerum

Nakon dugih šest mjeseci izbivanja na sjednicu Gradskog vijeća grada Splita pojavio se i gradonačelnik Željko Kerum. Gradonačelnik se nije dugo zadržao, tek je prokomentirao moguću privatizaciju Hajduka o kojoj je bilo riječi na sjednici.

-          Smatram da je problem u oporbenim političarima koji jedan put žele prodati gradske udjele, a drugi puta ne žele. O svemu će odlučiti stručno tijelo koje je sastavljeno od stručnjaka. Mislim da bi bilo najbolje da Grad sebi ostavi 26 posto dionica kako bi mogao kontrolirati situaciju te da se istovremeno javi investitor koji će uložiti u Hajduk. Klub jedino na takav način može postati onakav kakvog ga žele navijači, zaključio je Kerum.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.