Zdravko Mamić: Osjećam isključivo ponos zbog transfera Vedrana Ćorluke u Manchester City

Četvrtak, 29. prosinca 2016. 19:50 Napisao/la  SC

Bez lažne skromnosti mogu reći da sam jedino ja mogao realizirati takav posao u tadašnjim tržišnim uvjetima, napisao je Mamić

Zdravko Mamić oglasio se na svojoj facebook stranici nakon što je USKOK objavio rješenje o proširenju istrage protiv savjetnika čelnika Dinama:

- Danas sam iz medija saznao da USKOK priprema Novogodišnju čestitku u obliku proširenja istrage protiv partnera i mene. Obzirom da za vrijeme trajanja istrage ne mogu javno govoriti o predmetima i poštujući činjenicu da nikakvu službenu obavijest još nisam primio, mogu samo odgovoriti da osjećam isključivo ponos prema poslu koji je obavljen prilikom transfera Ćorluke u Manchester City, te bez lažne skromnosti mogu reći da sam jedino ja mogao realizirati takav posao u tadašnjim tržišnim uvjetima. Također, ponosan sam i na sav rad koji sam obavio u Dinamu, o čemu ću nažalost moći pričati samo na sudu, napisao je Mamić.

USKOK u prišrenoj istrazi tereti Mamića da je protuzakonito izvukao iz Dinama 1,2 milijuna eura na transferu Vedrana Ćorluke, a ne Eduarda kako se spekuliralo u medijima.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.