Vremenska prognoza protiv nogometa, S. Belupo i Zagreb te Lokomotiva i Dinamo zamijenili domaćinstva

Utorak, 03. veljače 2015. 17:43 Napisao/la  SC

 Postignut  dogovor četiriju klubova o zamjeni domaćinstva 

Zbog nepovoljne vremenske prognoze kojom se u narednim danima najavljuju oborine i mogućnost većih količina snijega u kontinentalnoj Hrvatskoj, postignut je dogovor četiriju klubova o zamjeni domaćinstva na dvije utakmice 20. kola MAXtv Prve lige kako bi se omogućila lakša organizacija i kvalitetniji uvjeti za igru, a što je povjerenik za natjecanje Josip Brezni i odobrio.

Slaven Belupo i Zagreb dogovorili su da se njihov međusobni susret u nedjelju u 17 sati igra u Zagrebu budući da je u Koprivnici teren za igru trenutno prekriven snijegom. Ova zamjena mogla se dogovoriti i zbog činjenice da su Lokomotiva i Dinamo također dogovorili zamjenu domaćinstva pa će se umjesto na stadionu u Kranjčevićevoj ulici utakmica igrati u subotu u 15 sati na stadionu u Maksimiru gdje, u slučaju potrebe, postoje tehničke pretpostavke za grijanje terena.

Naravno, zbog ovih zamjena domaćinstava mijenja se i raspored odigravanja utakmica u 29. kolu, koje je na rasporedu 18. travnja, kada će domaćini biti Slaven Belupo i Lokomotiva.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.