HOĆE LI RIJEKA POKVARITI SLAVLJE? Vedran Jugović: Pozivam sve ljude da u što većem broju dođu na utakmicu da skupa proslavimo pobjedu i zajedno ugasimo reflektore

Subota, 27. svibnja 2023. 12:34 Napisao/la  SC

Osijek danas igra zadnju prvoligašku utakmicu na stadionu koji odlazi u povijest hrvatskog nogometa

Vedran Jugović: Pozivam sve ljude da u što većem broju dođu na utakmicu da skupa proslavimo pobjedu i zajedno ugasimo reflektore

Utakmica između Osijeka i Rijeka danas (19)  se igra u posebnom ozračju!

Osim naglašeng natjecateljskog naboja za obje momčadi, utakmica za domaće igrače ima poseban značaj, Osijek danas igra zadnju prvoligašku utakmicu na stadionu koji odlazi u povijest nakon 46 godina.

- Nalazim se na mjestu gdje sam kao klinac navijao za svoj klub i maštao o barem jednoj sekundi provedenoj na ovom terenu. San mi se ostvario, a imat ću i tu čast da ću u posljednjoj utakmici na Gradskom vrtu istrčati na teren. Bit će jako emotivno, kao što je bilo sve ove godine. Bilo je lijepih trenutaka, bilo je manje lijepih trenutaka, tako je to u svakoj obitelji, u svakom domu. A upravo je to bio naš Gradski vrt. Pozivam sve ljude da u što većem broju dođu na utakmicu da skupa proslavimo pobjedu, da zajedno ugasimo reflektore i da se na dostojanstven način oprostimo od Gradskog vrta, baš onako kako je on zaslužio, poručio je navijačima Osijeka Vedran Jugović, nekadašnji kapetan Rijeke.

Rijeka mora pokvariti osječko slavlje da bi sezonu završila na trećem mjestu.

S obzirom na tonuse momčadi u zavšnici sezone jedina prednost Rijeke da će igrači Osijeka biti opterećeni atmosferom.

Ne treba im pobjeda da bi zadržali treće mjesto, ali navijači očekuju da se pobjedom oproste od Gradskog vrta.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.