VAUČERIZACIJA NOGOMETA

Kohorta kupila ulaznice pripadnicima Armade

Ponedjeljak, 28. listopada 2013. 12:41 Napisao/la  SC

Mora se priznati da je preporuka Nacionalnog odbora ispunila cilj. Nasilja među navijačkim skupinama više nema!

Pripadnici Armade u uobičajenom broju podržali su nogometaše Rijeke na putu do pobjede u Gradskom vrtu. Ono što nije bilo uobičajeno, podrška riječkim nogometašima dolazila je sa sjeveroistočne tribine. Na sjevernu tribinu koja je namijenjena gostujućim navijačima, moglo se ući jedino vaučerima. A navijači očito ne žele vaučerizaciju nogometa!

Prema novim pravilima suradnje navijačkih skupina, pripadnicima Armade ulaznice su kupili pripadnici Kohorte. Oni isti koje je riječka policija znala spašavati od klasičnih sačekuša! Naravno, Armada će Kohorti uzvratiti uslugu kada Osijek bude gostovao u Rijeci!

Armada, BBB, Torcida, Kohorta, Demoni… sve navijačke skupine počele su surađivati da bi doskočile mjerama represije, koje je uveo HNS na preporuku Nacionalnoga odbora za borbu protiv nasilja usportu.

 

Mora se priznati da je preporuka Nacionalnog odbora ispunila cilj. Nasilja među navijačkim skupinama više nema!

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.