Prva HNL: Varaždin se pobrinuo za prvo iznenađenje, Dinamo nije pobijedio

Petak, 05. kolovoza 2022. 22:03 Napisao/la  SC

Varaždin zasluženo osvojio bod protiv momčadi Dinama koja je u mislima očito igrala uzvratnu utakmicu protiv Ludogoretsa

Mislav Oršić (Dinamo)
Mislav Oršić (Dinamo)

Varaždin se pobrinuo za prvo iznenađenje ove sezone, novi prvoligaš ostao je neporažen (1:1) u utakmici protiv aktualnog prvaka.

Varaždin i Dinamo podijelili su bodove u utakmici odigranoj pred 7132 gledatelja, koji su svjedočili uzbudljivoj završnici tijekom koje je Dinamo neuspješno pokušavao osvojiti tri boda.

U sudačkoj nadoknadi Drmić se u primanju oslobodio čuvara i krenuo prema Zeleniki, koji je bio brži od napadača Dinama i osujetio zadnji pokušaj gostiju.

Dinamo je većim dijelom utakmice dominirao u posjedu lopte, momčad Varaždina najbolje je igrala u razdoblju nakon odmora, kada je kroz organizirni pritisak stvorila nekoliko obećavajućih situacija i postignula pogodak.

U 63. minuti Šego je primio loptu na ulasku u kazneni prostor slijeva i desnom nogom precizno pogodio suprotni kut - 1:1.

U prvom dijelu Dinamo je uspio postići pogodak u sudačkoj nadoknadi, koji kao da je motivirao domaću momčad koja je zasluženo osvojila bod protiv momčadi Dinama koja je u mislima očito igrala uzvratnu utakmicu protiv Ludogoretsa.

VARAŽDIN: Zelenika, J. Stanić (76 Banovec), Lamine Ba, Pellumbi, Urata, Elezi (73 M. Stanić), Teklić (84 Jelenić), Postonjski, Herrera, Brodić (46 Šego), Peco (46 Kolarić)

DINAMO: Livaković, Moharrami, Lauritsen, B. Šutalo, Bočkaj (71 Baturina), Mišić, Ljubičić, Špikić (83 Ademi), Ivanušec, Oršić (46 Emreli), Petković (71 Drmić)

Utakmica 4. kola: Varaždin - Dinamo 1:1 (Šego 63/Špikić 45+1)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.