Prva HNL: Varaždin osvojio bod, Ivica Ivušić osujetio novi poraz Osijeka

Nedjelja, 14. kolovoza 2022. 21:09 Napisao/la  SC

Nastavlja se agonija momčadi Osijeka koju može prekinuti jedino otkaz treneru Nenadu Bjelici

Ivica Ivušić
Ivica Ivušić

U 94. minuti Perić je ostao sam ispred Ivušića, napadač Varaždina primio je loptu prije udarca, a vratar Osijeka nogom refleksno obranio zicer i osujetio novi poraz Osijeka.

Varaždin je osvojio bod (2:2) u Gradskom vrtu, nastavlja se agonija momčadi Osijeka koju može prekinuti jedino otkaz treneru Nenadu Bjelici.

Osijek je većim dijelom utakmice igrao bezidejno i boljažljivo, igrači su uočljivo bez samopouzdanja, pa ne čudi da je Varaždin ostvario bolji učinak u udarcima u okvir vratiju (5:2).

Osijek je ipak poveo, pogodak Jugovića nakratko je vratio u život suigrače, kratko je trajalo razdoblje nešto bolje igre...

Brodić je u 65. minuti reagirao napadački, kaznio je pogrešku osječke obrane i izjednačio.

Opet su počele osječke muke koje je udarcem glavom prekinuo Beljo, postigao je pogodak i vratio nadu.

Nema Osijek na početku sezone takvu organizaciju igre da bi se mogao obraniti od novog prvoligaša, Perić je snažnim udarcem sa 17 metara pogodio bliži Ivušićev kut - 2:2.

U 24. minuti u duelu s Caktašom teško je stradao Postonjski, koji je prevezen u bolnicu gdje je odmah operiran, slomljena mu je fibula.

OSIJEK: Ivušić, Miloš, Barišić, Škorić (78 Bralić), Jurčević, Brlek, Jugović, Fućak (46 Kleinheisler), Caktaš (73 Beljo), Janjić, Mierez (73 Mance)

VARAŽDIN: Zelenika, J. Stanić, Ba, Pellumbi, Urata, Postonjski (29 Lusavec), Teklić, Elezi (81 Perić), Peco (61 Vugrinec), Herrera (46 Kolarić), Šego (61 Brodić)

Utakmica 5. kola: Osijek - Varaždin 2:2 (Jugović 57, Beljo 77/Brodić 65, Perić 84)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.