NENAD BJELICA

Izgubili smo od boljega

Subota, 12. prosinca 2020. 18:15 Napisao/la  SC

Ne želim tražiti jeftini alibi, kaže trener Osijeka

Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

Gorica je pobijedila Osijek rezultatom 4:1, Nenad Bjelica doživio je prvi poraz na osječkoj klupi:

- Čestitam Gorici na zasluženoj pobjedi, bila je bolja momčad i trebala na poluvremenu voditi barem dva razlike. Nekoliko mojih igrača bilo je ispod nivoa, a ne mogu biti zadovoljan ni pristupom jer kada smo uspjeli izjednačiti, ne smijemo primiti onakav pacerski drugi gol. To je posljedica lošeg pristupa, nismo bili u utakmici kako se to traži, igrači Gorice bili su agresivniji i brži na svakoj lopti i u svakom duelu. Uopće ne želim tražiti jeftini alibi u umoru, i drugi su umorni. Izgubili smo od boljeg, a mi već u sljedećoj utakmici moramo biti na daleko većoj razini igre, kazao je Nenad Bjelica.

- Možda je ovo bila i naša najbolja utakmica otkako sam ja trener, iako smo na početku drugog poluvremena opet imali kratko loše razdoblje koje nas je koštalo primljenog gola. No, mi smo nastavili u istom ritmu i taj presing kroz svih 90 minuta je nešto na što mogu biti ponosan. Ovoga puta smo za razliku od nekoliko ranijih utakmica, iskazali i efikasnost u realizaciji prilika i zato je i došla ovako lijepa pobjeda. Moramo ovako nastaviti i borit ćemo se za vrlo visoki plasman ove sezone, rekao je trener Gorice Valdas Dambrauskas.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.