ZABAVA ZAJAMČENA! U medijima osvanule kopije korespodencije između Dinama i Fiorentine, jasno je kome je u interesu kompromitirati navode u Dinamovu priopćenju

Utorak, 30. siječnja 2024. 13:26 Napisao/la  SC

Fiorentina pristala na transfer u Dinamo nakon što se Brekalo suglasio s odlaskom u Dinamo

U medijima osvanule kopije  korespodencije između Dinama i Fiorentine, jasno je kome je u interesu kompromitirati navode u Dinamovu priopćenju

U hrvatskim medijima osvanuli su faksimili mailova i korespodencije između Dinama i Fiorentine, koji kompromitiraju Dinamovo priopćenje u kojemu se navodi da je Josip Brekalo otišao u Hajduk za slabije financijske uvjete od uvjeta koje je ponudio Dinamo.

Iz prepiske je razvidno da je Fiorentina pristala na transfer u Dinamo nakon što se Brekalo suglasio s odlaskom u Dinamo što znači da je prihvatio uvjete hrvatskog prvaka.

Prema istom izvoru Dinamo uopće nije odgovorio Fiorentini, nakon toga Brekalo je otišao u Hajduk!

Ne treba biti previše pronicljiv da bi se shvatilo kome je bilo u interesu da se objave dokumenti koji pobijaju navode iz Dinamova priopćenja.

Sada je na potezu Dinamo, zabava je zajamčena!

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.