Tudor pronašao krivca u sucu, pripadnici Torcide uredno kupili ulaznice

Nedjelja, 03. studenog 2013. 22:01 Napisao/la  SC

Policija je u Koprivnici procijenila da je navijače Hajduka bolje pustiti na tribinu nego imati nerede po gradu.

Igor Tudor pojavio se pred novinarima nakon utakmice u Koprivnici nakon trenera domaćih Mladena Frančića. Evo zbog čega je Tudor trebao svu pažnju

- Nakon ovoga što smo doživjeli od suca Matoca ne znam zašto uopće igramo nogomet. Matoc je sve o svom suđenju rekao kad nije dozvolio da se izvede slobodni udarac na kraju utakmice. Kod drugog gola domaćina bio je prekršaj na Kouassiju. Nakon toga je moj Sušić udario suparnika možda i za crveni karton, a Matoc nije pokazao ništa, valjda je kompenzirao. Ma ne zanimaju me nikakve analize stručnjaka, ni moralisti. Znam da će se opet pričati da mi kukamo, ali meni nitko ne može reći da je Matoc sudio pošteno. Dečki se muče, a onda dođe ovakav lik i ovako sudi. Pravi se da je svemoguć, a to mu je netko omogućio, izjavio je Tudor.

Gdje je Tudor vidio sudačku zavjeru, teško je shvatiti. Medijski je efekt postignut, Hajduk je opet pronašao krivce za svoje slabosti.

Inače, policija je u Koprivnici procijenila da je navijače Hajduka bolje pustiti na tribinu nego imati nerede po gradu. Donesena je odluka da se ulaznice prodaju svima, osim za 60-ak pripadnika Torcide koji imaju izrečenu zabranu dolaska na stadione. Hajdukovi su navijači bili bez klupskih obilježja, dio tribine koji je namijenjen gostujućim navijačima ostao je prazan jedno vrijeme. Kada je organizator u njega pustio i one koji više nisu imali mjesta, srušena je zadnja linija obrane vaučerizacije.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.