Treneri uzornog ponašanja: Krstičević, Šeparović i Zebić kažnjeni novčano, Mršić i Koprić ukoreni

Četvrtak, 20. rujna 2012. 08:19 Napisao/la  I. J.

Disciplinski sudac pokrenuo je postupak po prijavi povjerenika za natjecanje Josipa Breznija protiv Krstičevića zbog izjava u medijima

Disciplinski sudac MAXTv Prve lige Krešimir Vlajčević nakon provedenog postupka donio je odluku o kažnjavanju trenera u 8. prvenstvenom kolu. Tako je trenera Hajduka Mišu Krstičevića kaznio novčanom kaznom u iznosu od 3.000 kuna jer je grubo odgurnuo vratara Blaževića od suca te vrijeđao i psovao svoje igrače koji su se došli pozdraviti s glavnim sucem Ivanom Bebekom neposredno po završetku utakmice Inter - Hajduk.

Prvi pomoćnik Krstičevića, Ivo Šeparović, kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 2.000 kuna zbog psovanja pomoćnog suca na istoj utakmici.

 

Disciplinski sudac pokrenuo je postupak po prijavi povjerenika za natjecanje Josipa Breznija protiv Krstičevića zbog izjava u medijima 19. rujna te zatražio od njega očitovanje .

 

Stanko Mršić i Željko Kopić, trener Osijeka i Cibalije, koji su udaljeni s klupa svojih momčadi zbog ulaska na travnjak kažnjeni su ukorom, dok je trener Zadra Dalibor Zebić, kojeg je prijavio glavni sudac utakmice Split - Zadar Danijel Trampus, kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 1000 kuna zbog vrijeđanja

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.