Nikoličius sportski direktor Hajduka, Dambrauskas u Ludogoretsu

Nedjelja, 03. siječnja 2021. 09:48 Napisao/la  SC

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić u Nikoličiusu vidi stožernog čovjeka zaduženog za struku

 Mindaugas Nikoličius
Mindaugas Nikoličius

Litavski nogometni stručnjak Mindaugas Nikoličius novi je sportski direktor Hajduka, HNK Gorica objavio je sljedeću vijest:

- Zahvaljujemo gospodinu Nikoličiusu na tri godine suradnje i doprinosa našem klubu. Nažalost, nismo imali načina kako bismo ga odgovorili od njegove odluke da ode s pozicije sportskog direktora HNK Gorice. Želimo mu puno uspjeha u nastavku sportske i profesionalne karijere, izjavio je Nenad Črnko, predsjednik HNK Gorice.

- Zahvalio bih predsjedniku Črnku, upravi, stručnom stožeru, igračima i navijačima jer sam uživao posljednje tri godine. Bila mi je čast biti dio HNK Gorice, kojoj želim uspješnu budućnost,  kazao je Mindaugas Nikoličius za stranice Gorice.

Litavski stručnjak u ponedjeljak će biti predstavljen na Poljudu.

Na stranicama HNK Gorice objavljeno je da iz kluba odlazi i Valdas Dambrauskas, koji je postao novi trener bugarskog Ludogoretsa.

-  HNK Gorica dovršava razgovore s nekoliko eminentnih stručnjaka koji su kandidati za preuzimanje trenerske pozicije. Ime novog trenera bit će uskoro objavljeno.

Ludogorets je platio 120.000 eura odštete Gorici dok će litvanski stručnjak mjesečno zarađivati 20.000 eura.

Ludogorets nakon 16. kola vodi na ljestvici sa 6 bodova prednosti pred Lokomotivom iz Plovdiva, najbolji bugarski klub u listipadu je smijenio poznatog češkog stručnjaka Pavela Vrbu, otada momčad vodi Stanislav Genčev.

Dambrauskas dolazi da bi osvojio titulu prvaka i pripremio momčad za Ligu prvaka.

U Gorici je odradio jako dobar posao, stigao je prije godinu dana i ove sezone momčad Gorice doveo do najviših pozicija u HNL-u, Gorica se ove sezone ravnopravno bori s Rijekom i Osijekom za europske plasmane.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.