Trener Splita Goran Sablić uoči Intera najavio Artema Milevskog na klupi

Subota, 17. listopada 2015. 14:22 Napisao/la  SC

 Ne očekujem da on bude ključan, ja imam 20 igrača, meni je ključna momčad, kaže Sablić


Trener Splita Goran Sablić pred nedjeljnu utakmicu protiv Intera u Parku mladeži (19) najavio je Artema Milevskog u sastavu:

- Dobro je trenirao, dobro je podnio napore, bit će na klupi. Odradio je maksimalno pošteno, nije se štedio, komparirajući njega i ostale rekao bih da je tu, fali mu samo utakmica. On ima svoje kvalitete, na meni je da ih maksimalno iskoristim. Sigurno će s utakmicama biti bolji. Nema to veze s našim privatnim odnosom, ne gledam tako. U razgovoru sa gazdama i s njim postavio sam jasno stvari, sve ovisi o njegovom pristupu koji je dobar. Zasluži li, igrat će! Ako ne, neće. Ne očekujem da on bude ključan, ja imam 20 igrača, meni je ključna momčad i da svaki pojedinac da svoj dio, kaže Sablić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.