Trener Šibenika Krunoslav Rendulić pozitivan na koronavirus

Srijeda, 01. srpnja 2020. 21:36 Napisao/la  SC
Krunoslav Rendulić (Šibenik)
Krunoslav Rendulić (Šibenik)

Trener novog prvoligaša Šibenika Krunoslav Rendulić danas je dobio pozitivan nalaz na koronavirus, a u samoizolaciji su i trener vratara Matas, sportski direktor kluba Ivan Bulat, predsjednik Uprave Jure Zoričić te predsjednik Nadzornog odbora Josip Bulat.

Pomoćni trener Klaudio Vuković dao je izjavu uoči današnje prozivke i treninga te potvrdio informaciju.

- Izvršit ću prozivku jer nam je prije sat vremena došla vijest da trener Rendulić ima koronavirus. Svi oni koji su imali kontakt s njim u zadnjih 48 sati su u samoizolaciji. Moram priznati da sam u šoku, nitko od nas nije očekivao. Došli smo normalno na trening i ovo nas je dočekalo, ne mogu doći sebi', rekao je Vuković za Šibenik.in.

Rendulić je bio na piru u Zagrebu, a kada je doznao nalaz javio se telefonski u klub te nije bio u kontaktu sa igračima.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.