Trener Istre David Catala ne računa na Antu Ercega za dvoboj protiv Osijeka

Petak, 27. listopada 2023. 12:21 Napisao/la  SC
Ante Erceg
Ante Erceg Foto: NK Istra

Ante Erceg, 33-godišnji napadač Istre neće biti u konkurenciji za dvoboj s Osijekom. Potvrdio je to trener David Catala koji od Ercega očekuje prvo da promijeni svoje ponašanje.

- Nije trenirao s momčadi ovaj trening, ali imali smo dosta sastanaka i jasno mi je što Erceg znači za ekipu i za klub te što je sve napravio za ovu momčad. Također, smatram da treba shvatiti da njegovo ponašanje mora biti kao i od ostatka ekipe. Imali smo sastanke i pokušali smo popraviti situaciju. Sad je sve ostalo na njemu. Treba pokazati da se želi promijeniti, treba početi poštovati stožer, suigrače i popraviti ponašanje. Očekujem da se ponaša s jednakim respektom kao i ostali igrači. Vidjet ćemo što će biti sljedeći tjedan, ali protiv Osijeka neće igrati, rekao je Catala.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.