SPLITE DIŽI SE NA NOGE

Torcida puni stadion protiv Istre i opet spašava Hajduk

Četvrtak, 18. listopada 2012. 12:44 Napisao/la  I. Jelić

Split je odan Hajduku i baš zato u ovom teškom trenutku Split mora disati za Hajduk, stoji u priopćenju Torcide

 

 

 

Klub navijača Torcida oglasila se priopćenjem u kojem pozivaju sve navijače da u ovim teškim vremenima za Hajduk u nedjelju dođu na Poljud pomoći svom klubu, igračima u dvoboju sa Istrom 1961. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

U nedjelju 21.10. naš Hajduk igra sa Istrom 1961, nažalost naš klub se nalazi u jednom od najtežih razdoblja u stogodišnjoj povijesti. Zato pozivamo sve pripadnike Torcide ali i ostale navijače da u što većem broju dođu na stadion u nedjelju i na taj način pomognu Hajduku, i pokažu koliko taj klub znači svojim navijačima. Split je odan Hajduku, Split Hajduka voli i baš zato u ovom teškom trenutku Split mora disati za Hajduka. Dužnost svakog navijača Hajduka je doći u nedjelju na stadion. Podržimo pozitivan promjene u našem klubu, podržimo našu mladost i budimo vjetar u leđa Velikom Hajduku
SPLITE DIŽI SE NA NOGE ! NE DAMO HAJDUK!
HAJDUK TO SMO MI!

 

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.