Tomislav Kiš napustio Hajduk, Miro Oremuš stigao u Split

Nedjelja, 30. kolovoza 2015. 09:21 Napisao/la  Ivan Jelić

Splićani bi trebali dobiti cca. 200.000 eura na ime obeštećenja 


Tomislav Kiš napustio je Hajduk i otputovao u Belgiju gdje bi trebao potpisati trogodišnji ugovor sa tamošnjim prvoligašem Kortrijkom nakon što obavi liječnički pregled. Klub s Poljuda ponudio mu je novi ugovor, stari mu ističe u ljeto 2016. godine, no ljubimac Torcide i njegov menadžer nisu bili zadovoljni ponuđenim uvjetima. Splićani bi trebali dobiti cca 200.000 eura na ime obeštećenja dok bi Kiš mjesečno zarađivao 10.000  eura .

Mirko Oremuš, koji je za Hajduk odigrao 100 utakmica, nakon pobjede Splita nad Istrom 1961 potpisao je dvogodišnji ugovor sa klubom iz Parka mladeži. Oremuš je došao kao slobodan igrač, istekao mu je ugovor sa izraelskim prvoligašem Hapoel Petah Tikva. Osim Oremuša Split je doveo napadača Miloša Đorđevića, koji je bio na probi, zadovoljio je ukus trenera Vulića i s njim je klub potpisao dvogodišnji ugovor.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.