Tomislav Ivković, trener Lokomotive: Rijeka ima najširi igrački kadar u Hrvatskoj

Četvrtak, 19. prosinca 2013. 09:21 Napisao/la  SC

Zagreb (18): Lokomotiva - Rijeka. Zadovoljstvo je i čast posljednju utakmicu u 2013. godini odigrati protiv momčadi koja je zadužila svoj grad, ali i cijelu Hrvatsku čudesnim rezultatima u Europi, kaže Ivković

Tomislav Ivković ima visoko mišljenje o Rijeci, trener Lokomotive uoči današnje (18) utakmice na Maksimiru biranim riječima govori i protivniku:

– Zadovoljstvo je i čast posljednju utakmicu u 2013. godini odigrati protiv momčadi koja je zadužila svoj grad, ali i cijelu Hrvatsku čudesnim rezultatima u Europi. Nedostaje im nekoliko igrača, ali ne zaboravimo da Rijeka ima najširi kadar u Hrvatskoj, po 2-3 rješenja za svaku poziciju. Ne smijemo se zanositi time da su desetkovani, već moji igrači moraju pokazati glad i želju za pobjedom. A Riječani sigurno neće prodavati teško stečen ugled, kaže Ivković.

Rijeka i Lokomotiva međusobnom utakmicom završavaju prvi dio sezone, momčadi koje su prošle sezone zauzele pozicije do Dinama i ove se sezone očekivano nalaze u vrhu:

– U nekim trenucima činilo mi se da možemo napraviti čuda, a u nekima baš i ne. Unatoč tome što smo u 19 kola osvojili dva boda više nego prošle sezone, nezadovoljan sam jer znam da smo mogli bolje. Novogodišnja mi je želja da Lokomotiva opet izbori Europu, govori Ivković koji je slovio prvim kandidatom za trenera Dinama:


– Sada kada je Zoki trener, Zdravko će još više željeti da Dinamo bude uspješan. Zoki je zasad dobro odradio posao, a sada svi moraju svu snagu uperiti za iskorak u Europi. Naslov ionako nije sporan, pitanje je samo hoće li imati 10, 15 ili 20 bodova više na kraju sezone, rekao je Ivković.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.