Tomislav Ivković porazom se oprostio od Lokomotive? Ivković: Nikome nisam ponudio ostavku

Četvrtak, 19. prosinca 2013. 16:13 Napisao/la  SC

- Ostajem jer je iza nas najbolja sezona u povijesti kluba, rekao je Ivković. Sreten Ćuk spominje se kao Ivkovićev nasljednik.

Prema svemu sudeći Tomislav Ivković je protiv Rijeke (Maksimir, 18 sati) posljednji put vodio Lokomotivu. U petak će Upravni odbor odlučiti o novom imenu na trenerskoj klupi prvoligaša s Kajzerice.

- Tomislav Ivković je izrazio želju da ode iz kluba. Smatra da je dao maksimum i da treba novi izazov u karijeri. UO Lokomotive će odlučiti o tome u petak, glasi službeno priopćenje iz Lokomotive.

Naravno da je pravi razlog razlaza nešto drugo. Zdravko Mamić obećao je Ivkoviću klupu Dinama, koju je iduće dvije zaposjeo mlađi Mamić. Iznevjereni Ivković nije mogao preći preko takve Maićeve odluke i rastanak je neminovan

Sreten Ćuk spominje se kao Ivakovićen nasljednik. Ćuk je odavno u mnogim Mamićevim kombinacijama, bio je član stručnog stožera Dinama, trener Gorice i Radnika iz Sesveta.

Nakon ogleda s Rijekom Ivković je malo drugačiju sliku.

- Nikome nisam ponudio ostavku, ostajem jer je iza nas najbolja sezona u povijesti kluba. Ne vidim zašto bih odlazio. Još smo mlađi nego lani, a jednako dobri. Želim ostati trener Lokomotive, rekao je Tomislav Ivković.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.