Tomislav Ivković: Neću primiti nagradu Tomislav Ivić, neka je daju onome tko nije privilegiran!

Petak, 25. listopada 2013. 16:20 Napisao/la  SC

Ako je Lokomotiva zaista privilegirana, onda ja nisam osvojio toliko bodova lani, rekao je Ivković pred subotnju utakmicu na Poljudu uoči koje je trebao primiti nagradu Tomislav Ivić

Tomislav Ivković odbio je primiti nagradu Tomislav Ivić za najboljeg trenera prošle godine. Nagradu dodjeljuje Hrvatski zbor sportskih novinara - sekcija Split, Ivković bi nagradu trebao dobiti uoči derbija protiv Hajduka u subotu, ali…

- Neću primiti nagradu Tomislav Ivić! Neka je daju onome tko nije privilegiran. Stalno se priča kako je Lokomotiva privilegiran klub kod sudaca, a ako je tome zaista tako onda ja nisam osvojio toliko bodova koliko sam već osvojio lani i nisam uspješan trener, ironičan je bio trener Lokomotive u najavi derbija na Poljudu.

Imenovanje Bruna Marića glavnim sucem utakmice na Poljudu potaknulo je mnoge rasprave budući da Marić i Hajduk ne žive u ljubavi. Ivkovića je zasmetala izjava povjerenika za suce Ivana Peraića, koji rekao kako mu neće biti žao ako Brunu Marića "potroši" na sutrašnjem derbiju u Splitu.

- Suci vrlo važni čimbenici ove utakmice. Taj sudac će suditi pred 30 tisuća ljudi, Hajduk je poslije osam godina na vrhu, Torcida slavi rođendan i okruženje je takvo da sudac ne smije niti aut krivo dosuditi. Ja ću mu olakšati posao! Neka sudi tri jedanaesterca protiv Lokomotive i neka nam ne sudi dva zaleđa, a ja mu neću ništa reći, jer su ga doveli u situaciju da nema pravo na pogrešku. Peraić se nema pravo igrati ni s kim, a pogotovo sa sucima koji ozbiljno rade svoj posao, smatra Ivković.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.