Tomislav Ivković: Mislim da nijedan režiser na svijetu ne bi mogao izrežirati pobjedu Osijeka

Petak, 04. travnja 2014. 22:31 Napisao/la  SC

Grad je preponosan, prepošten, a moji dečki zaslužuju malo više poštovanja. Nikome ne dozvoljavam da baca blato na klub, igrače pa i na mene, kaže Tomislav Rukavina

Osijek je ostvario neviđenu seriju: prvo je u Gradskom vrtu pobijedio Dinamo, a onda je u Maksimiru pobijedio Lokomotivu. Veze između Dinama i Lokomotive jasne su odavno, Osijek je samo poveznica.

- Urota? Idiota je uvijek bilo i bit će, vidim da smo se borili za Hrvatsku da bismo razmišljali na jugoslavenski način. Mislim da nijedan režiser na svijetu ne bi mogao izrežirati pobjedu Osijeka na ovakav način. Onaj tko je gledao utakmicu vidio je da ona nije mogla biti nogometnija nego što je bila, rekao je trener Lokomotive Tomislav Ivković

- Grad je preponosan, prepošten, a moji dečki zaslužuju malo više poštovanja. Nikome ne dozvoljavam da baca blato na klub, igrače pa i na mene. Nije pošteno, nije lijepo, da si ti ljudi dozvoljavaju takve stvari, kazao je nakon utakmice trener Osijeka Tomislav Rukavina.

Kako god, bilo da svako kolo igra protiv Dinama i Lokomotive, Osijek bi se borio za titulu prvaka.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.