Marin Tomasov pronašao klub, u srijedu dolazi na trening Dinama

Utorak, 12. lipnja 2012. 20:11 Napisao/la  Z. G.

Tomasov će, sukladno trenutačnom dogovoru, ugovor s "plavima" potpisati prvoga dana prijelaznog roka, no i ranije se činilo da je pred samim potpisom pa je suradnja naglo zapela

Donedavni Hajdukov vezist Marin Tomasov u srijedu postaje - Dinamov igrač. Doduše, "samo" u praksi, ali još ne i u teoriji.  Maksimirske nogometaše u srijedu čeka prvi trening uoči nove sezone, a ondje će osvanuti i Tomasov koji je prethodno morao dobiti dozvolu svojega matičnog kluba, Zadra. No, kako o karijeri mladoga igrača brigu vodi ista osoba koja je i neformalni gazda zadarskoga kluba, shvatljivo je da problema s dozvolom nije bilo.

Tomasov će, sukladno trenutačnom dogovoru, ugovor s "plavima" potpisati prvoga dana prijelaznog roka, no i ranije se činilo da je pred samim potpisom pa je suradnja naglo zapela. Zasad je izvjesno da će se pojaviti u srijedu u 10 sati na pomoćnom igralištu maksimirskoga stadiona.

Prvi dio priprema "plavi" će odraditi u Zagrebu nakon čega slijedi odlazak u Sloveniju pa Austriju. U proljetnom dijelu prošle sezone Tomasov nije upisao nijedan nastup, zadnji je put zaigrao 4. prosinca u Hajdukovoj pobjedi protiv Zadra s 1:0. U jesenskom je dijelu u 17 utakmica postigao osam pogodaka. Suradnju s "bijelima" raskinuo je potkraj sezone nakon čega je mjesec dana trenirao sa Zadrom. U Hajduk je došao na proljeće 2009. godine za 400.000 eura odštete. Potpiše li ugovor s Zagrepčanima, pojačat će koloniju bivših Hajdukovih igrača u Maksimiru: ondje su već Rukavina i Čop. U Hajduku su, pak, trenutačno trojica nogometaša koji su svojedobno nastupali za Dinamo, ali samo u mlađim uzrastima: Ozobić, Maloča i Kiš.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.