Marin Tomasov dobio raskid ugovora i postaje igrač Zadra u završnici prvenstva

Utorak, 17. travnja 2012. 13:43 Napisao/la  Ivan Jelić

Dinamo je samo jedna od opcija, na ljeto ćemo vidjeti gdje će Tomasov nastaviti karijeru, kaže Reno Sinovčić, koji brine o karijeri Marina Tomasova

 Marin Tomasov više nije igrač Hajduka. Arbitražna komisija HNS-a prihvatila je njegov zahtjev za raskidom ugovora s bijelima zbog neisplaćenih plaća. Hajduk nema pravo žalbe na ovu odluku, uz to Splićani trebaju Tomasovu isplatiti cjelokupno dugovanje, cca 250.000 kuna. Što je za bijele najgore u cijeloj priči, neće dobiti niti lipe obeštećenja za mladog igrača koji se odmah može registrirati za neki drugi klub.

Reno Sinovčić, koji brine o Tomasovu, dobio je (ne)očekivano pojačanje za matični klub.

- Tomasov će do kraja sezone nositi dres Zadra, dobro će nam doći u borbi za prvoligaški ostanak, kaže Sinovčić koji budućnost mladog igrača ne želi odrediti pregovorima s izvršnim dopredsjednikom Dinama Zdravkom Mamićem.

- Dinamo je samo jedna od opcija. Na ljeto ćemo vidjeti gdje će Tomasov nastaviti karijeru, kazao je Sinovčić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.