Tin Dolički (1960-2021) Preminuo dugogodišnji predsjednik NK-a Lokomotiva

Srijeda, 29. rujna 2021. 11:54 Napisao/la  SC
Tin Dolički (1960-2021) Preminuo dugogodišnji predsjednik NK-a Lokomotiva
Foto: Facebook

Tin Dolički preminuo je u 62. godini!

NK Lokomotiva objavio je tužnu vijest na svojoj službenoj stranici:

U velikoj tuzi objavljujemo kako je u 62. godini preminuo predsjednik NK Lokomotive Zagreb, gospodin Tin Dolički. Gospodin Dolički u više od 12 godina na funkciji predsjednika kluba ostvario je najblistavije sportske uspjehe Lokomotive u njenoj 107 godina dugoj povijesti. Igrači, Uprava, stručni stožer te svi djelatnici kluba ovim putem izražavaju iskrenu sućut obitelji i prijateljima. Naš voljeni predsjednik zauvijek će ostati u našim srcima, a njegova djela zauvijek će ostati upisana u povijesti Lokomotive. Počivao u miru Božjem, stoji u objavi kluba.

Pod njegovim vodstvom Lokomotiva je dvaput igrala finala Kupa, pretprošle sezone osvojila je drugo mjesto u prvenstvu čime je prvi put u povijesti ušli u kvalifikacije za Ligu prvaka,.

Dolički je bio i poznati zagrebački odvjetnik.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.