Gradsko vijeće Splita u srijedu na tematskoj sjednici raspravlja o pomoći Hajduku

Subota, 02. lipnja 2012. 16:11 Napisao/la  I. J.

Najviše će se raspravljati o davanju suglasnosti Hajduku za podizanje kredita kod neke od poslovnih banaka u visini od 60-65 milijuna kuna

Predsjednica Gradskog vijeća Nevenka Bečić za srijedu 6. lipnja u 9 sati sazvala je tematsku sjednicu o stanju u HNK Hajduk. Tri najvažnije točke dnevnoga reda biti će poslovanje HNK Hajduk za 2011., prijedlog mjera restrukturiranja i reorganizacije s ciljem konsolidacije Hajduka, te prijedlog rješenja o imenovanju stručnog tima koji će ispitati model nastavka privatizacije Hajduka.

Iako u dnevnom redu nema posebno izdvojene točke davanja suglasnosti, jamstva Grada, Hajduku za podizanje kredita kod neke od poslovnih banaka u visini od 60-65 milijuna kuna, to je ono što čelnike "bijelih" u ovom trenutku najviše zanima.

Bez brze realizacije podizanja kredita Splićani će još više potonuti prema dnu. Na Poljudu vjeruju da će unatoč svim prijeporima, koje su iskazale oporbene strane u vijeću u svezi davanja jamstva klubu, vijećnici jednoglasno podržati tu odluku o kojoj će se sigurno raspravljati iako je nema u dnevnom redu.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.