Stožer civilne zaštite Osječko-baranjske županije nije protiv gledatelja na tribinama

Utorak, 21. srpnja 2020. 15:20 Napisao/la  SC
Stožer civilne zaštite Osječko-baranjske županije nije protiv gledatelja na tribinama

Načelnika Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije, Goran Ivanović, ovako je prokomentirao odluku HNS-a da zatvori tribine u zadnjem kolu:

- Dobili smo dopise i NK Osijek i ŽNS Osječko-baranjske županije u kojem nas obavještavaju o odluci IO HNS-a i traže od nas preporuke što im je činiti kako bi se utakmica ipak odigrala u nazočnosti gledatelja i navijača. Iskreno, moram reći da ne razumijem zašto se to uopće dogodilo i zašto je HNS donio takvu odluku. Naime, Nacionalni stožer nije donio nikakvu novu odluku, a pogotovo zabranu odigravanja utakmice bez nazočnosti gledatelja i što se nas tiče, utakmica Osijek - Lokomotiva može se odigrati s gledateljima na tribinama. Mi ćemo u suradnji s našim ZZJZ-om na već dosad iskomunicirane preporuke o mjerama koje se trebaju poštivati još malo nešto nadopuniti, pri čemu se NK Osijek treba obvezati da će te mjere biti ispoštovane i to je to. Konačno, stadioni dosad nisu okarakterizirani kao žarišta koronavirusa i ponavljam, što se nas tiče, ta se utakmica može igrati u nazočnosti gledatelja, rekao je Ivanović za Sportske novosti.

Ako je točna informacija da Nacionalni stožer nije donio odluku da se zatvore tribine, teško će itko moći uvjeriti Osječane da je HNS-u najvažnije zdravlje.

Utakmica Osijek - Lokomotiva izravno odlučuje o plasmanu u Ligu prvaka.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.