Statistika derbija: Utakmice Hajduka i Dinama najčešće završavaju 1:0 ili 0:1

Utorak, 13. ožujka 2012. 15:38 Napisao/la  I. J.

Najčešći rezultat bio je 1:0 ili 0:1 u 15 navrata tim ishodom je okončana utakmica. Postignuto je ukupno 139 pogodaka, modri su zatresli hajdukovu mrežu 74 puta, dok su bijeli 65 puta poslali loptu u mrežu Dinama

Subotnji dvoboj Dinama i Hajduka koji će se odigrati na maksimirskom travnjaku bit će šezdeseti međusobni ogled dvije najbolje hrvatske momčadi u HNL-u . U dosadašnjih 59 odigranih derbija Dinamo je slavio 24 puta, Hajduk 20, dok je  15 susreta završilo bez pobjednika. Postignuto je ukupno 139 pogodaka, modri su zatresli hajdukovu mrežu 74 puta, dok su bijeli 65 puta poslali loptu u mrežu Dinama.

Najčešći rezultat bio je 1:0 ili 0:1 u 15 navrata tim ishodom je okončana utakmica. Dvanaest puta susret je završio rezultatom 2:1 odnosno 1:2. Dinamo i Hajduk su četri puta slavili kao gosti na Poljudu odnosno Maksimiru.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.