STANKO MRŠIĆ PROTIV SUDACA

Ne tražim da sude ono što nije, nego ono što jest!

Nedjelja, 18. studenog 2012. 21:38 Napisao  I. V.

Ne dam na sebe, nisam Mourinho da imam sto milijuna eura na raspolaganju, kaže Mršić

Stanko Mršić veliki je ljubimac hrvatskih sudaca, a vrijedi i obratno. Mršić je u 33. minuti utakmice između Rijeke i Osijeka morao izvan terena:

- Rekao sam Brezovcu da ne folira, sucu nisam ni riječ rekao. Ne znam više što da radim, ne dam na sebe. Nisam Mourinho da imam sto milijuna eura na raspolaganju. Da sam Mourinho ne bih se ni dizao s klupe! Ne tražim od sudaca da sude ono što nije, nego ono što jest!

Ni Mršić nije bio nezadovoljan iako je doživio uvjerljiv poraz (1:3) na Kantridi:

- Zadovoljan sam kako smo odigrali, mislim da smo lako mogli i do boda s obzirom na prikazano. Do trećeg gola utakmica je bila otvorena iako bi bilo iznenađenje da smo osvojili bod. Rijeka je iskusna i kvalitetna momčad, ima jednog Brezovca koji stalno stvara pomutnju na desnoj strani, jaka je u skok-igri. Scoria polako dovodi momčad u red, Rijeka će biti sve bolja. Mi imamo problema s ozljedama, ni sam ne znam zašto. Opet su nam nedostajali bitni igrači, što je glavni razlog pada u zadnjim utakmicama, zaključio je Mršić

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.