Stanko Mršić pred otkazom, Frane Vitaić demantirao predsjednika Miroslava Gagru

Četvrtak, 29. rujna 2016. 15:56 Napisao/la  SC

Kapetan momčadi izjavio da igrači stoje iza trenera

Stanku Mršiću prijeti otkaz, sudbina trenera Cibalije ovisi o ishodu nedjeljne utamice protiv Slavena Belupa. Iako se nitko nije službeno oglasio, tako je otprilike odlučeno nakon  sastanka Nadzornog odbora:

 - Sada nam je prije utakmice sa Slaven Belupom potrebno zajedništvo, jer ona više nije kao ostale utakmice, čak nam i bod iz ove utakmice ne znači ništa. Pobjedom bismo osigurali mir u svlačionici i priključak ostalim klubovima s kojima se borimo za ostanak u ligi. Moja odanost i ljubav prema Cibaliji nikada nije bila upitna, ali nakon ovoga moramo sjesti zajedno i vidjeti što i kako dalje. To sam tražio i prije, ali se nije dogodilo. Situacija nije alarmantna, jer smo do prije dva kola igrali odlično i samo zbog izostanka sreće nismo osvojili više bodova. Nadam se kako ćemo protiv Slaven Belupa imati više sreće, ali i čistu i hladnu glavu kako bismo mudrom igrom došli do pobjede, koja nam u ovom trenutku jako puno znači, kaže Mršić.
 
Predsjednik Miroslav Gagro neslužbeno je izjavio da ne komunicira dovoljno s trenerom, koji je okrenuo svlačionicu protiv sebe:

- Mislim kako je to malo preoštro rečeno. Bile su to preteške riječi, s kojima se ne bih složio. Nije situacija idealna, to ne želim kriti. Problema je dosta i na terenu i izvan njega. Uz to, sigurno da svaki trener nema punu potporu svih igrača u bilo kojoj svlačionici. Bez obzira na to jesu li rezultati dobri ili loši. Igrači koji ne igraju, više su nezadovoljni, a oni koji igraju, ti su u pravilu zadovoljni. Zato ne mogu reći da je svlačionica protiv trenera. Mi sigurno nećemo nikoga postavljati niti srušiti. Uostalom, dok god je Mršić trener, naše je da slušamo što on od nas traži, a sve ostalo što je u sferi rekla-kazala ne treba dodatno objašnjavati, kaže kapetan Frane Vitaić.

Predsjednik Gagro  u  ponedjeljak je obećai isplatu zaostalih plaća:

- Obavljene su neke uplate, ali ne svim igračima i ne cijeli iznos. Rekao bih da je uplaćen neki manji iznos. Imamo obećanje da će se do subote izvršiti uplata, što bi bilo dobro prije utakmice sa Slaven Belupom. Sigurno bi to bilo motivirajuće za momčad. Uostalom, utakmica je za nas izuzetno značajna i pobjeda bi donijela podizanje samopouzdanja igrača, koje se, iskreno, dosta poljuljalo. Moramo zaista sve napraviti kako bismo došli do pobjede u nedjelju, zaključuje Vitaić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.