Stanko Mršić: Cibalia već protiv Rijeke ima priliku početi seriju pozitivnih rezultata

Četvrtak, 30. ožujka 2017. 19:04 Napisao/la  SC

Poslao sam Barlotoviću poruku podrške i poželio mu da uspije u svojem poslu, jer sam uvjeren da još nije sve gotovo i da Cibalia ima priliku ostati u ligi, kaže Mršić


 Mladen Bartolović postao je trener Cibalije konsenzusom igrača, navijača, struke i brojnih simpatizera lika i djela jednog od najboljih igrača vinkovačkog kluba od osamostaljenja.

Bartolović je postao trener pred utakmicu protiv vodeće Rijeke, što nije baš pogodan trenutak. Ili jest ako se pita iskusni Stanko Mršić:

- O Bartoloviću mogu samo reći sve pozitivno, bio je dobar igrač, ali i suradnik na relaciji trener - igrač. Kada sam čuo da je izabran, poslao sam mu poruku podrške i poželio mu da uspije u svojem poslu, jer sam uvjeren da još nije sve gotovo i da Cibalia ima priliku ostati u ligi. Teško je procijeniti je li ovo dobar trenutak, ali ja nikada ne bih bio trener da sam  birao trenutke kada je dobro preuzeti neku momčad.  Cibalia već protiv Rijeke  ima priliku početi seriju pozitivnih rezultata, čvrstom obranom i punim angažmanom svih igrača mogli bi doći do pozitivnog rezultata, rekao je Mršić za Glas Slavonije.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.