DRUGI SPORT?!

Direktor Dinama poslao poruku otpisanim igračima Rijeke

Četvrtak, 25. travnja 2024. 11:42 Napisao  I. V.

Dinamo redom otpisao Marka Pjacu, Tonija Fruka, Marca Pašalića, Franju Ivanovića, Niku Jankovića...

Direktor Dinama poslao poruku otpisanim igračima Rijeke
Foto: HNK Rijeka/Facebook

Marko Pjaca, Toni Fruk, Marco Pašalić, Franjo Ivanović, Niko Janković... redom igrači koje je Dinamo nedavno odbio ili otpisao postali su bitni igrači momčadi Rijeke koja se bori za prvaka s Dinamom.

Uoči derbija 33. kola na Rujevici zanimljivo je pročitati izjavu novog sportskog direktora Dinama Marka Marića:

- U HNL-u ima igrača, koji su Dinamu zanimljivi. Predsjednik i ja smo zaduženi za sportsku politiku. Nikad nećemo komunicirati o pozicijama, niti tko nam je interesantan. Moramo kupiti igrače iz HNL-a dok ima prihvatljivu cijenu. Morate znati da i najveća pojačanja igraju u Europi u prvoj sezoni 50-55 posto utakmica, treba im i godinu dana za adaptaciju. Tako i igrač iz HNL-a, nije odmah pojačanje za Dinamo i treba mu dati vremena. U prvu ruku popunjava kadar, onda on svojim razvojem može biti pojačanje. Jer, igrati u Dinamu je drugi sport od tih klubova, prenosi Marićevu izjavu germanijak.hr.

Za igrače Rijeke koje je Dinamo otpisao utakmica 33. kola sigurno će biti drugi sport što god to na terenu bude značilo.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.