Prijateljska utakmica: Druga postava Hajduka izgubila od austrijskog drugoligaša SV Horn

Ponedjeljak, 28. siječnja 2013. 16:37 Napisao/la  I. J.

Prijateljska utakmica: Hajduk - Sv Horn 2:3 (Maglica 42, Tomaš 56/Zulecher 52, 89, Mineiro 66)

PRIJATELJSKA UTAKMICA

HAJDUK – SV HORN 2:3 (1:0)

Strijelci: 1:0 Maglica (42) , 1:1 Zulecher (52), 2:1 Tomaš (56), 2:2 Mineiro (66), 2:3 Zulechner (89)

Hajduk: L. Kalinić, Tomaš, Nižić, Jonjić (46 Milović), Stojanović, Cassio (72 Caktaš), Kovačić (54 Caput), Sušić (76 Jozinović), Jakoliš (63 Kouassi), Kiš, Maglica

U dvoboju protiv austrijskog drugoligaša trener Krstičević na travnjak je poslao drugu momčad, jedino su Milović Caktaš i Jozinović od standardnih dobili priliku u nastavku dvoboja. Bijeli su dominirali terenom, do vodstva su došli golom Maglice koji nakon centaršuta Stojanovića pucao glavom sa 7-8 metara gostujući vratar je bio nemoćan.

Početkom drugog dijela Horn je izjednačio golom Zulechera koje nije bilo teško iz blizine poslati loptu u mrežu nakon što je njegov suigrač Gottal lobovao istračog Kalinića. Euro-gol postigao je u 56. minuti Tomaš. Izveo se slobodni udarac sa nekih 25 metara lopta je završila u rašljama gola austrijskog drugo ligaša. Gosti su do poravnanja rezultat došli u 66. minuti Mineiro je pobjegao obrani bijelih, izašao je sam pred Kalinićem pucao sa desetak metara, lopta je završila u mreži. U samoj završnici Horn je stgao do pobjede, Minerio je idealno uposlio Zulechnera kojem nije bilo teško iz blizine poslati loptu u mrežu bijelih.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.