MAXtv Prva liga: Slaven Belupo pobijedio Osijek i osvojio važne bodove u borbi za ostanak

Utorak, 15. travnja 2014. 17:05 Napisao/la  SC

Utakmica 31. kola: Slaven Belupo - Osijek 2:1

MAXtv Prva liga - 31. kolo

SLAVEN BELUPO - OSIJEK 2:1

Gradski stadion u Koprivnici. Gledatelja: 2000

Sudac: Giran Gabrilo (Split)

Strijelci: 1:0 Melnjak (30'), 1:1 Ugarković (32'), 2:1 Jonjić (52'-ag)

Žuti kartoni: Čanađija, Grgić, Melnjak, Ozobić (Slaven Belupo), Ugarković, Jonjić (Osijek).

SLAVEN BELUPO: Picak, Melnjak, Grgić, Henrique, Purić, Ćanađija, Delić, Brlek, Rak (od 46' Ozobić), Glavina (od 77' Glavica), Vugrinec (90' Fuštar).

OSIJEK: Mikulić, Pavić (od 77' Barišić), Bralić, Kurtović, Vidaković (od 59' Perošević), Jonjić, Ugarković, Šorša, Matas, Glavaš, Cesarec.

Nogometaši Slaven Belupa pobijedili su Osijek u utakmici momčadi koje se bore za ostanak u ligi. Koprivničani su ovom pobjedom dostigli Osijek te se bodovno izjednačili na prvenstvenoj ljestvici.

Slaven je poveo u 30. minuti. Melnjak je odigrao za Glavinu, koji mu je vratio loptu i nogometaš Slavena je poentirao - 1:0. Dvije minute kasnije Osijek je izjednačio. Matas je ubacio loptu u kazneni prostor, Cesarec je spustio loptu za Ugarkovića koji je poentirao - 1:1.

Domaća momčad u vodstvo se vratila u 52. minuti kada je Jonjić nesretno pospremio loptu u vlastitu mrežu - 2:1

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.