SIMON ROŽMAN

Već treću utakmicu suđenje nam ne ide u prilog

Srijeda, 03. veljače 2021. 22:04 Napisao/la  SC
Simon Rožman
Simon Rožman

Rijeka i Šibenik odigrali su utakmicu bez pobjednika (2:2) u utakmico koja će više ostati upamćena po intervencijama VAR-a nego po nogometu:

- Preslikana utakmica s Goricom. Dominiramo, imamo čistu šansu za gol, ne zabijemo, a oni nas kazne u praktično svakom izletu na našu polovicu. Nakon 0:2 vratili smo se u igru, dominirali, napravili dosta prilika, a bilo je i škakljivih situacija. Već treću utakmicu nam se dogodilo da ništa što je suđeno ne ide nama u prilog. Onda slušam analize i vidim da se griješi protiv nas, kazao je trener Rijeke Simon Rožman

- Ostaje mali žal kad u zadnjoj sekundi izgubite dva boda, ali možda je po prikazanom taj rezultat i realan. Izvrsno smo odradili ove četiri utakmice, u zadnje tri uzeli smo sedam bodova što je fantastičan doseg. Letvicu smo digli visoko i sad svi očekuju rutinsku pobjedu nad Varaždinom, a to će biti težak zadatak, rekao je Krunoslav Rendulić, trener Šibenika.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.