Silvijo Čabraja: Igramo za sebe, ni za jedan drugi klub!

Petak, 26. travnja 2024. 11:37 Napisao/la  SC

Svi pričaju da će odlučiti derbi na Rujevici, ali ne mora biti tako, možda će odlučiti zadnje kolo, kaže trener Lokomotive

Silvijo Čabraja
Silvijo Čabraja

Trener Lokomotive Silvijo Čabraja ovako je najavio utakmicu protiv Rijeke:

- Očekivanja su uvijek ista, da ćemo pobijediti. Ali, najbitnije je da, ako i izgubimo, da se možemo pogledati u oči, da smo dali sve od sebe. Još uvijek smo u igri za Europu i cilj nam je skupljati bodove i ostati u toj utrci. Ma, i sačuvati peto mjesto je važno! Ipak, primarni je cilj Europa, a za njega nam trebaju pobjede. Rijeka je jedna ozbiljna momčad s velikim izborom igrača. Psihološki jaka momčad, očekujem tešku i neizvjesnu utakmicu, vjerujem u pobjedu. Posložena su momčad, imaju glavu i rep, kazao je Čabraja za germanijak.hr.

Tko će biti prvak, Rijeka ili Dinamo?

- Jedni i drugi su u dobrom nizu, dobar im je tonus, nijanse će odlučivati. U igri je 15 bodova i njihova međusobna utakmica. Svi pričaju da će odlučiti derbi na Rujevici, ali ne mora biti tako, možda će odlučiti zadnje kolo, govori Čabraja.

Lokomotiva je nekada bila Dinamova ekspozitura, Čabraja ovako komentira teze da Lokomotiva igra za druge?

- Te priče ne želim slušati, igramo za sebe, ni za jedan drugi klub. Fokus je na nama, da napravimo što bolji rezultat, a kome to pomaže, svejedno nam je. Želimo igrati što bolji nogomet, imati što više bodova, to je jedini naš cilj, ističe Čabraja.

Lokomotiva je ove sezone pobijedila Dinamo i Hajduk, ali Rijeku nije:

- Protiv Rijeke smo jednom odigrali neriješeno, ostale tri utakmice smo izgubili. Tamo smo igrali s dva nova igrača u zadnjoj liniji, a oni su izuzetno dobra momčad i kaznili su naše greške. U kupu smo primili gol iz prekida, bila je 'egal' utakmica,... Ali opet, čestitke Rijeci, iskoristila je svoje prilike i triput nas pobijedila. Zato nam je izuzetan i dodatan motiv ovaj put pobijediti Rijeku, poručuje Čabraja.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.