Silvijo Čabraja ostvario najveću pobjedu u karijeri i znakovito prognozirao tko će biti prvak

Utorak, 23. siječnja 2024. 20:16 Napisao/la  SC
Silvijo Čabraja
Silvijo Čabraja

Silvijo Čabraja ostvario je jednu od najvećih pobjeda u karijeri, Lokomotiva je uvjerljivo pobijedila (3:0) Dinamo u Maksimiru:

- Naravno da je velika stvar pobijediti Dinamo, ali svakoj utakmici pristupam isto. Vjerujte da mi je utakmica u Gorici jednako bitna kao i ova. Otvorilo nam se u sedmoj minuti, nakon dosta utakmica protiv Dinama napokon smo sačuvali našu prednost. Zaslužili smo pobjedu, puno puta smo gubili od Dinama u nadoknadi, morala se i nama jednom osmjehnuti sreća. Najveće probleme smo Dinamu radili u izlascima, kada su naši ofenzivci krenuli prema naprijed. Rekao sam u svlačionici da smo sigurno brži od Dinama i ako budemo pravi, onda će nas teško moći zaustaviti, kazao je Čabraja.

Junak utakmice je Duje Čop, koji je ostvario hat-trick:

- Duje je prestao trenirati u travnju, izašao je iz profesionalnog režima. Trebalo mu je dosta vremena da se vrati u ritam. Međutim, on je ozbiljan nogometaš, znali smo da ćemo dobiti jako puno ako ga vratimo u formu, istaknuo je Čabraja i znakovito odgovorio na pitanje tko će ove sezone biti prvak:

- Lokomotiva!

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.