Serse Cosmi: Ne tražim opravdanja, ali treba mi više vremena da shvatim limite igrača i momčadi!

Subota, 10. rujna 2022. 22:33 Napisao/la  SC

Danas je bilo malo toga pozitvnog, posebno me ljuti da smo protivniku darovali tri gola, kaže trener Rijeke

Serse Cosmi
Serse Cosmi Foto: HNK Rijeka

Serse Cosmi doživio je u debiju poraz od Osijeka, Rijeka je pod vodstvom trećega trenera ove sezone odigrala najslabiju utakmicu otkada igra na Rujevici.

- Prije svega moram reći da smo zasluženo izgubili od Osijeka, koji je pokazao nadmoć i superiornost nad nama. Bio sam u strahu da će početak utakmice biti bez inteziteta i tonusa, jer je ekipa pod dojmom i uplašena, ali nisam bio svjestan da je stanje ovakvo. Nogomet se može gledati iz više kuteva, ali prije svega je sport duela, a mi smo od deset duela gubili osam. Nakon poništenog gola mislio sam da će ekipa shvatiti ozbiljnost situacije, no to se nije dogodilo. Momčad kakva je naša ne smije si dozvoliti primiti takve golove kao prvi. Darovali smo im tri prelaka gola i čeka nas jako puno posla. Rad na taktici je najmanji problem, dok je rad na karakteru momčadi, ne pojedinaca, malo teži, kazao je Cosmi.

Poslušajte izjavu za klupsku televiziju:

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.