Sergej Jakirović: Trebali smo dobiti utakmicu na Rujevici s obzirom na to kako se razvijala

Petak, 24. studenog 2023. 16:49 Napisao/la  SC
Sergej Jakirović: Trebali smo dobiti utakmicu na Rujevici s obzirom na to kako se razvijala

Sergej Jakirović tijekom najave utakmice Dinama i Slavena Belupa u subotu ovako je nakon dva tjedna prokomentirao utakmicu na Rujevici (2:2)

- Na Rujevici smo imali dobrih stvari i manje dobrih. Nismo poraženi, ali smo trebali dobiti tu utakmicu s obzirom na to kako se ona razvijala, smatra Jakirović.

Evo Jakirovićevih planova:

- Dinamo zna što je cilj, to je prvo mjesto, ali i pobijediti i dominirati, stvoriti dodatnu vrijednost mladim igračima. Imam neku ideju u budućnosti kako to želim kreirati, ali o tom-potom. Zadnja tri mjeseca gledamo igrače koji bi nas mogli pojačati, ali gledamo ono što nam je dostupno, nema smisla tražiti preskupe igrače. Kada bismo pogodili s dva ili tri igrača, bilo bi to odlično za nas. Radimo sve da to pokušamo realizirati u prvom mjesecu, poručuje Jakirović.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.