Sergej Jakirović priznao da ne zna objasniti zašto Dinamo igra tako slabo

Nedjelja, 10. prosinca 2023. 08:16 Napisao/la  SC
Sergej Jakirović priznao da ne zna objasniti zašto Dinamo igra tako slabo
Foto: GNKDinamo/Facebook

Dinamo je pobijedio Rudeš (1:0) u utakmici tijekom koje je iskazao toliko slabosti da je momčad bez ijedne pobjede u utakmici protiv aktualnog prvaka izgledala kao da se bori za prvaka:

- Odigrali smo loše prvo poluvrijeme, baš za zaborav, bez željenog intenziteta, agresivnosti, čvrstine u duelima i napadačke ideje, Rudeš nas je mogao kazniti u protunapadima. Nismo se držali dogovora, kao da smo igrali u drugoj brzini, ne mogu objasniti zašto je to bilo tako. Imali smo u poluvremenu žustar razgovor u svlačionici, bolje smo izgledali u nastavku i zabili smo taj gol za pobjedu, najvažnije je da smo osvojili sva tri boda U nekim trenucima to izgledalo ležerno, kao da vodimo 3:0, a ne da tražimo vodstvo. Još se jednom pokazalo da se nikoga ne smije podcijeniti. U poluvremenu sam mogao napraviti kudikamo više izmjena, no odlučio sam se samo za jednu. Moramo igrati bolje, više nemamo pravo na pogrešku i u dvije preostale utakmice do kraja jeseni moramo napraviti sve za dobar rezultat, rekao je Sergej Jakirović.

U idućem kolu igraju Dinamo i Hajduk.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.